Lektörsläsning

Äntligen har du skrivit klart sista sidan i detta manus som du arbetat och kämpat så länge med. Vad ska du göra nu? Oavsett om planen är att skicka in det till förlag eller att ge ut det själv rekommenderar vi en lektörsläsning. Det är den professionella säkring som du behöver innan du går vidare.

Genom vår lektörtjänst (som erbjuds i samarbete med Hoi Förlag) låter du en lektör läsa ditt manus och ge dig konstruktiv kritik på både språkets och berättelsens kvaliteter. Omdömet levereras genom ett sammantaget utlåtande med konkreta tips och rekommendationer som kan förbättra din skrivarteknik och ditt manus innan du tar det till en redaktör eller skickar det vidare till förlag. Detta sparar i långa loppet både tid och pengar samtidigt som det ökar dina chanser till framgång. Anser lektören att manus är bra nog för utgivning har du möjlighet att diskutera detta med Hoi eller tryggt arbeta vidare med din professionella egenutgivning i förvissningen att du har någonting bra.

M_Janhson_liten
”Bra redigering kommer att kosta pengar. Det är en malande och i många fall smärtsam process för författaren, men innan man gått igenom den själv är det svårt att förstå hur betydelsefull den är och att den måste få ta den tid som krävs för att slipa klart manuset.” – Magnus Jahnsson, författare

Köp lektörsläsning