Tips! Möt Emelie Schepp


4S1C5054bw2Funderar du på att ge ut själv? Behöver du inspireras? Då tycker vi att du som befinner dig i Stockholm den 23e april ska delta på LITET möte där Emelie Schepp kommer att bjuda på sin berättelse.

Litet förlags grundare Nina Larsdotter har bjudit in Sveriges främsta egenutgivare, Emelie Schepp till ett LITET möte. Vad krävs för att lyckas? Räcker det med att skriva en bra bok och sedan kommer framgångarna?
Emelie kommer under kvällen att generöst berätta om sin resa och dela med sig av sina erfarenheter.
LITET möte kommer att hållas på Kungsgatan 10 i Stockholm den 23e april från 18:00 – 20:00.

I biljettpriset ingår förutom mängder av inspiration en signerad bok av Emelie samt ett glas vin och en smörgås.

Du kan boka din biljett här.

Du kan läsa vår intervju med Emelie Schepp här.